Aufguß


Bij ons kunt u van vrijdag tot zondag genieten van de aufguß, ook wel opgieting genoemd. De aufguss is een sensationele belevenis waarbij de saunameester water met etherische oliën op de warmtebron giet. Er komt dan waterdamp vrij die de saunameester, door te wapperen en te zwaaien met een handdoek, door de ruimte verspreid. Het is de bedoeling dat men extra gaat zweten en met behulp van geuren nog meer ontspant. 
 

Zaterdag 13 oktober 2018: Speciale opgietdag in Sauna Ridderrode! 

De saunameesters van Sauna Ridderrode en Sauna Den Ilp zullen gedurende deze dag 7 opgietingen verzorgen. De opgietingen zullen door de verschillende geuren, muziek en de bijpassende thema’s allemaal een eigen karakter hebben. Met als doel dat u na ongeveer 15 minuten met een voldaan gevoel en een lichte tinteling, de sauna cabine verlaat. 

Hoe kunt u deelnemen aan een opgietsessie?

Reserveer vooraf uw saunabezoek via de website of bel: 023 5376206. Wanneer u in de sauna bent ingecheckt, kunt u in het restaurant 2 muntjes per persoon ophalen. Met deze muntjes heeft u gegarandeerd plek in de 
cabine. Mochten niet alle muntjes zijn vergeven, dan kunt u ook zonder muntje nog deelnemen aan de opgietsessie. Een gedeelte van de muntjes voor de latere opgietingen zullen bewaard blijven voor degene die later op de dag incheckt. 

Tijden van de opgietingen:

13.00- 14.00- 15.15- 16.30- 18.30- 19.45-21.00 uur.

Meer informatie over de thema’s en de saunameesters kunt u binnenkort vinden op onze Facebookpagina.

Reserveer tijdig uw saunabezoek want vol is vol!. 

Meer zweten, meer ontspannen

Meer zweten, meer ontspannen