Vraagbaak

Nee, Sauna-Thermen Ridderrode heeft ervoor gekozen om geen deel te nemen aan acties.
Arrangementen
Ja, ons Ridderrode arrangement vindt u hier: klik hier.
Sauna-Thermen Ridderrode biedt u diverse baden- of partnerkaarten aan. Deze kaart kan bestaan uit een persoonsgeboden kaart, welke is bestemd als entree voor één persoon. Of deze kaart bestaat uit een partnerkaart, welke is bestemd als entree voor twee personen waarvan één persoon persoonsgebonden is. Met een badenkaart kunt u met één persoon 10 maal onze sauna bezoeken. Met een partnerkaart kunt u bijvoorbeeld vijf maal met twee personen onze sauna bezoeken. Wanneer u een baden- of parnterkaart bezit hoeft u niet meer te reserveren voor de sauna. Alle baden- of partnerkaarten hebben een bepaalde geldigheidsduur.
Bij Sauna-Thermen Ridderrode is het verplicht om een badjas te dragen, met uitzondering voor de daarvoor bestemde ruimten. U kunt bij ons een badjas huren, maar u kunt uiteraard ook uw eigen badjas meebrengen.
Helaas biedt Sauna-Thermen Ridderrode geen speciale badkledingdag of damesdag. (Dinsdag en donderdag zijn de rustige dagen zodat u toch kunt genieten op één van deze dagen. Tijdens de schoolvakanties is het deze dagen ook drukker).
Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Nee, Sauna Thermen Riodderrode accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Op zoek naar een origineel cadeau, de cadeaubonnen van Sauna Ridderrode zijn leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. U kunt ze nu snel, online bestellen. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende waarden en kunnen per email of post aan u of een ander verzonden worden. Bij email verzending kunt u de cadeaubon vandaag nog cadeau geven. Wilt u de cadeaubon per post ontvangen, hou dan rekening met drie werkdagen voor verzending. De cadeaubonnen zijn na afgifte 1 jaar geldig. U kunt uw cadeaubon(nen) hier online bestellen. Natuurlijk kunt u, tijdens openingstijden, ook cadeaubonnen verkrijgen bij de receptie.
Alle camera’s in de ruimtes waar ontklede mensen aanwezig zijn of zich kunnen bevinden, zoals de natte ruimte, kleedkamers etc.  zijn reeds begin 2016 fysiek ontkoppeld. De camera’s hangen er nog wel maar zijn niet meer aangesloten (dus dummy’s). Dit betekent dat het bekijken van de beelden dan ook niet mogelijk is. Daar de privacy wetgeving is veranderd, is er in 2016 in overleg en samenspraak met de Autoriteit Persoonsgegevens bovenstaand besluit genomen.
 
De camera’s in de ruimtes waar onze gasten gekleed rond lopen of zitten, zijn wel aangesloten, maar daar worden geen beelden van opgenomen. Wel is er een mogelijkheid van meekijken. Dit doen we om de rust en veiligheid in het resort te waarborgen.
Het is niet toegestaan om zelfmeegebrachte consumpties te nuttigen tijdens uw bezoek aan Sauna-Thermen Ridderrode
U kunt met uw creditcard betalen bij Sauna-Thermen Ridderrode, met uitzondering van American Express.
Helaas biedt Sauna-Thermen Ridderrode geen speciale badkledingdag of damesdag. (Dinsdag en donderdag zijn de rustige dagen zodat u toch kunt genieten op één van deze dagen. Tijdens de schoolvakanties is het deze dagen ook drukker).
Wij beschikken over eetgelegenheden voor een uitgebreide lunch, een culinair hapje of om op uw gemak heerlijk te kunnen dineren. Wilt u alvast reserveren voor het diner in ons restaurant? U kunt daarvoor contact opnemen met ons Sauna-Thermen.
Ja, tijdens de feestdagen zijn wij geopend. 24 december van 12.00 uur tot 22.00 uur. 25 december van 12.00 uur tot 23.00 uur. 26 december van 12.00 uur tot 23.00 uur. 31 december van 12.00 uur tot 18.00 uur. 1 januari zijn wij de gehele dag gesloten.
Sauna-Thermen Ridderrode beschikt over enkele glutenvrije gerechten. U dient er echter wel rekening mee te houden dat uw keus op de menukaart beperkt is.
Om de rust en ontspanning voor gasten te kunnen garanderen accepteren wij slechts groepen tot maximaal 4 personen. Onze horecagelegenheden en rustruimten zijn zo ingericht dat zij slechts plaats bieden voor groepen van maximaal 4 personen. Wij hanteren deze huisregel strikt omdat wij een luxe en rustige atmosfeer willen bieden voor al onze gasten.
Bij Sauna-Thermen Ridderrode is het mogelijk om (bad-) handdoeken te huren.
Nee, Sauna & Beauty Den Ilp biedt geen arrangementen aan met een hotelovernachting.
Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Sauna-Thermen Ridderrode heeft een zonnebankruimte beschikbaar waar u tijdens uw bezoek kunt kolven. De voeding kan in de koeling worden bewaard.
Nee, Sauna-Thermen Ridderrode accepteert geen van de bovenstaande cadeaubonnen. Wij accepteren alleen onze eigen cadeaubonnen.
Nee, er geldt helaas geen speciale korting voor jarigen.
De minimum leeftijd om deze Sauna-Thermen te mogen bezoeken is vanaf 16 jaar.
Sauna-Thermen Ridderrode heeft diverse massages in haar aanbod. Voor uitgebreide informatie omtrent de diversiteit van de massages verwijzen wij u naar de website. Een massage is alleen te reserveren in combinatie met een saunabezoek.
Mobiele telefoons en andere elektronische apparatuur zijn niet toegestaan in ons Sauna-Thermen in verband met de privacy voor andere gasten.
Wanneer u PC tablet/ E-reader beschikt over een camera is het niet toegestaan om deze apparatuur te gebruiken in ons Sauna-Thermen in verband met de privacy voor andere gasten.
Ja, Sauna- Thermen Ridderrode heeft de beschikking over een parkeerterrein welke wordt bediend door middel van een slagboom. De kosten voor het parkeren bedragen €1,00 voor de gehele dag. De kosten voor het parkeren dienen vooraf betaald te worden.
Sauna-Thermen Ridderrode raadt u aan om altijd te reserveren voor uw saunabezoek. Wij hanteren namelijk een maximum aantal bezoekers om de rust en ontspanning te kunnen garanderen voor onze gasten. Het kan dan ook onverhoopt eens voorkomen dat wij vol zijn waardoor wij alleen nog plaats hebben voor gasten met een reservering of gasten met een baden- en/of partnerkaart. U kunt gemakkelijk en snel een reservering plaatsen voor de sauna middels ons reserveringssysteem. Dit reserveringssysteem kunt u terug vinden op onze website.
Ja, Sauna-Thermen Ridderrode heeft ruimten ingericht voor gasten die graag willen roken. U kunt hiervoor terecht in de bibliotheek en in de tuin langs het tuinhuis. Op de overige plaatsen in ons Sauna-Thermen is het dan ook verboden te roken.
Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Sauna-Thermen Ridderrode beschikt over shampoo dispensers in iedere douchegelegenheid. Daarnaast bieden wij ook scrubzout aan bij de grote douches op het saunaplein.
Het dragen van slippers is verplicht bij Sauna-Thermen Ridderrode in verband met de hygiëne. U kunt ervoor kiezen om uw eigen slippers mee te nemen of u kunt ze huren aan onze receptie.
Ja, Sauna-Thermen Ridderrode is telefonisch bereikbaar. U kunt onze contactgegevens terug vinden op onze website.
Tot onze spijt is ons Sauna-Thermen niet ingericht voor minder valide mensen en/of rolstoelgebruikers in verband met diverse hoogteverschillen, trappen en gladde vloeren.
Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
De waterbedden zijn van het merk bodyform. U kunt verdere informatie over deze bedden terug vinden op de website www.bodyform-waterbedden.com
 
Ja, vanaf maandag 6 augustus t/m zondag 19 augustus 2018 is onze sauna gesloten wegens vakantie en groot onderhoud. Vanaf maandag 20 augustus bent u weer van harte welkom in onze sauna
Uiteraard zijn onze vegetarische gasten ook van harte welkom in onze eetgelegenheid. Wij presenteren enkele vegetarische maaltijden voor u.
Onze cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 12 maanden. Wanneer uw cadeaubon is verlopen kunt u deze niet meer inleveren bij Sauna-Thermen Ridderrode.
Helaas is het niet mogelijk om een dagje sauna/ wellness vooruit te betalen. Wanneer u iemand een dagje sauna/ wellness cadeau wilt geven dan kunt u cadeaubonnen van Sauna-Thermen Ridderrode aanschaffen.
Nee, Sauna Thermen Ridderrode accepteert alleen eigen cadeaubonnen.
Sauna-Thermen Ridderrode beschikt over de moderne zonnebanken van het merk Ergoline. De Ergoline 600 geeft u binnen tien minuten dezelfde resultaten als zes uur zon. De Ergoline 800 geeft u binnen acht minuten de resultaten van acht uur zon. Het gebruik van de zonnebanken is alleen mogelijk in combinatie met een saunabezoek.
Wanneer u gezond bent en een normale zwangerschap doormaakt kunt u zonder bezwaar naar de sauna blijven gaan, zeker als u dit ook al voor die tijd gewend was. Echter raden wij het wel af om gebruik te maken van de sauna in de eerste drie maanden van uw zwangerschap. Er zijn echter een aantal faciliteiten waar u geen gebruik van kunt maken wanneer u zwanger bent. De infrarood sauna is niet toegankelijk voor u in verband met de diepe intensieve werking hiervan. Daarnaast is het ook niet verstandig om gebruik te maken van een dompelbad of een whirpool gezien het infectiegevaar. Het gebruik van andere baden waarin u kunt zitten, zwemmem of drijven raden wij om deze reden af. Om af te koelen kunt u het beste gebruik maken van een koude douche of koudwaterslang.
Voor meer informatie over de stoelen kunt u contact opnemen met Metal Unic Specials via het telefoonnummer 023-5580012 of via de fax 023-558003. Of u kunt de website www.metalunic.nl bezoeken.

Brandende vragen?

Brandende vragen?